De voordelen van een Magsafe pasjeshouder

De voordelen van een Magsafe pasjeshouder - Alcanside

De pasjes van je telefoon overal mee naartoe nemen aan de achterkant van je telefoon. Juist je hebt het dus over een Magsafe pasjeshouder. Wat is zo'n Magsafe en wat zijn de voordelen? In deze blog leggen we je het allemaal uit. 

De oorsprong van de Magsafe pasjeshouder 

Als we gaan kijken naar waar de Magsafe pasjeshouder vandaan komt dan is dat niet heel lang terug de tijd in duiken. Sinds de introductie van de iPhone 12 is er een mogelijkheid om met een magneet een pasjeshouder te koppelen en draadloos op te laden aan het zogeheten "Magsafe" element van de iPhone. Een revolutie, want voor die tijd kon je alleen je pasjes aan je telefoon meenemen wanneer je hoesje daarvoor was geoptimaliseerd. In de praktijk betekende dat vooral: 

  • Lelijke klaphoedjes, die onhandig zijn en eigenlijk meer lijken op een handige portemonnee dan op een makkelijk telefoonhoesje
  • Telefoonhoesjes waar sleeves in waren gemaakt, deze lijken al een stuk meer op de huidige magsafe pasjeshouders maar zaten vast aan de telefoon. Hierdoor was het vaak lastig om net dat ene pasje uit je telefoon te halen. 

Een revolutie moest toen nog beginnen, maar de pijnpunten waren er in ieder geval genoeg. Nu zul je vast denken: "Is zo'n Magsafe pasjeshouder wel wat voor mij, en waarom moet ik het hebben?" 

Daarom is het goed om dieper in te duiken op deze handige gadget.iPhone 15 Pro Max - Alcantara Case - Space Grey - Alcanside

De voordelen van een Magsafe pasjeshouder op een rijtje. 

Zo'n magsafe, superhandig natuurlijk. Overal makkelijk betalen en met drie pasjes heb je eigenlijk geen portemonnee meer nodig. De secrid is hiermee dan ook eigenlijk een beetje verleden tijd. Wij zijn natuurlijk enthousiast, maar de precieze voordelen zijn eigenlijk als volgt: 

Geen nood meer om je portemonnee mee te nemen. 

Sinds betalingen steeds meer digitaal zijn en eigenlijk veelal via je telefoon gaan, is er eigenlijk ook geen noodzaak meer om een hele dikke portemonnee mee te nemen overal naartoe. De magsafe pasjeshouder is een geweldige toevoeging. Neem gemakkelijk je rijbewijs, ID of credit card mee in een wereld waar je voornamelijk betaald met je telefoon. Hierdoor is de oude dikke portemonnee verleden tijd, en de magsafe een mooie stap richting de toekomst. 

Zit hier dan ook nog een nadeel aan? Niet per sé, tenzij je graag ook met cash betaald. Want hoewel de pasjeshouder enorm fijn is om ook als sleeve te gebruiken voor cash, is deze toch echt bedoeld als pasjeshouder. Hierdoor kan het onhandig zijn voor biljetten of muntjes. Je hebt in dat geval dan toch nog je portemonnee nodig. 

 

Mooi design 

Niet alleen is het superhandig om overal mee naartoe te nemen en is het de ideale toevoeging op je iPhone hoesje, zeker wanneer je deze ook nog eens in dezelfde Alcantara stijl hebt, zoals wij deze op onze website verkopen. Het design van een Magsafe pasjeshouder is precies afgemeten op de maat van je iPhone en enorm dun. Okay, er passen misschien maar max. 3 pasjes in maar dan heb je wel gelijk alles bij de hand. Hij blijft niet haken in je broekzak en hij valt ook niet zomaar van je telefoon door de sterke magneten in de magsafe. Omdat deze ook van Alcantara is, is ie net zo makkelijk schoon te maken als je telefoonhoesje. 

Eye catcher 

Niet alleen is het handig voor onderweg en heeft het een mooi design. Met het personaliseren van je magsafe wallet bij alcanside heb je ook nog eens de mogelijkheid om van iets saais, een echte eye catcher te maken. Omdat we verschillende kleuren Alcantara aanbieden en ook nog eens de mogelijkheid om te personaliseren heb je tal van mogelijkheden. Ga je voor een two tone alcantara case of toch voor dezelfde stijl met je bedrijfslogo? Je kunt dus echt alle kanten op. 

iPhone Alcantara Case + Magsafe Wallet - Ocean blue - Alcanside

De voordelen van een Magsafe pasjeshouder op een rijtje. 

Zoals je weet is de Magsafe techniek nog niet heel oud maar heeft het wel voor een revolutie in de iPhone wereld gezorgd. Draadloos opladen en de mogelijkheid om je pasjes eenvoudig mee te nemen aan je telefoon. 

Verder is onze Alcantara magsafe perfect voor het houden van 3 verschillende pasjes en heb je in de digitale wereld van vandaag dus eigenlijk helemaal geen portemonnee meer nodig. 

Met een handig en sleek design in combinatie met de personalisatie mogelijkheden is dit de perfecte manier om je stijl te laten zien. Door onze verschillende kleuren alcantara zijn ook nog eens de mogelijkheden eindeloos. Enthousiast? Mooi, wij ook! Koop je magsafe wallet pasjeshouder eenvoudig via onze shop en profiteer net als 10.000 anderen van onze goede service en mooie premium Alcantara producten! Vandaag besteld = morgen in huis!