Restitutiebeleid

Verkeerde product besteld? Vindt u de kleur niet mooi?

Geen probleem, stuur gewoon een e-mail naar: contact@alcanside.com binnen 14 dagen na de leveringsdatum.

Gelieve ons uw volledige naam en bestelnummer te verstrekken. Wij zullen u voorzien van de retourinstructies. Wij vragen u om uw product(en) terug te sturen naar:

Huboo Ref 10852
De Run 5303
5503 LW Eindhoven
The Netherlands

Zodra de retourzending is ontvangen, zullen wij uw bestelling binnen 5 dagen terugbetalen.

*Verzendkosten of kosten voor de retourzending worden niet vergoed.

Let op

Retourzendingen moeten nieuw zijn en in de originele verpakking.

Wij verstrekken geen retourlabels voor klantretouren of omruilingen*

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze binnen 14 dagen na de leveringsdatum worden gemeld. (Voor overweging van cadeaus voor de feestdagen, artikelen die tussen 15 november en 24 december zijn gekocht, worden geaccepteerd voor retourzending tot 14 januari, mits aan alle andere richtlijnen wordt voldaan.)

U bent verantwoordelijk voor de aankomst van de retourzending op ons adres. Wij raden u daarom aan om een service met track en trace-optie te gebruiken om uw retourzending te volgen. Als geretourneerde producten niet worden ontvangen, wordt er geen terugbetaling gegeven of geen vervanging geregeld.

Eventuele speciale aanbiedingen zijn mogelijk niet van toepassing nadat u (een deel van) uw bestelling heeft geretourneerd. In dit geval wordt uw terugbetaling aangepast naar de oorspronkelijke prijs.

Als u een beschadigd artikel heeft ontvangen, dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst contact op te nemen met contact@alcanside.com om het probleem te melden.