Meer informatie over Alcanside, uw winkel voor luxe telefoonhoesjesaccessoires

Welkom bij Alcanside, uw winkel voor accessoires voor mobiele telefoons. We zijn in september 2019 in Nederland gelanceerd en onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige Alcantara-producten. Alcantara is een suède-achtig materiaal, maar in tegenstelling tot suède is het duurzaam en vlekbestendig met een sterke grip. Dit materiaal wordt vaak geassocieerd met luxe en raceauto's, en het wordt gebruikt voor een chique en verfijnde interieurlook.

Alcanside telefoonhoesjes zijn anders dan de gemiddelde hoesjes omdat ze gemaakt zijn van premium Italiaans Alcantara. Onze hoesjes voor mobiele telefoons zijn zorgvuldig ontworpen om zowel functioneel als aantrekkelijk te zijn. Ook zorgt het eenvoudige Snap-On-ontwerp voor een snelle en eenvoudige installatie. Wij hebben hoesjes voor de grote merken iPhone, Samsung, OnePlus en Huawei.

Stijl en kleur

In tegenstelling tot het omvangrijke gemiddelde telefoonhoesje, heeft het Alcanside-hoesje een meer verfijnde uitstraling. De eenvoudige maar ongelooflijke stylingoptie zorgt ervoor dat je telefoon er geweldig uitziet en aanvoelt. De Alcanside-koffer is een slimme keuze, vooral als je een raceauto bezit. Bovendien past de exclusieve exquise styling perfect bij het interieur.

En onze producten zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Of je nu houdt van klassiek zwart voor een meer discrete look. Misschien wil je een beetje kleur toevoegen aan je stijl. Hoe dan ook, met de Alcanside-koffer val je op in de massa.

We waarderen ook al onze klanten en onze prioriteit is om u gelukkig te maken. Zo leveren wij absolute producten voor een absolute prijs. En we doen ons best om ervoor te zorgen dat je de beste winkelervaring hebt.

Onze missie!

De missie van Alcanside is om de stijl van elke persoon naar een hoger niveau te tillen door middel van hun mobiele telefoonhoesjes en accessoires. Ons merk staat voor luxe en eenvoud. Daarnaast willen we het traditionele, saaie telefoonhoesje vervangen door een hoesje dat je dagelijkse leven een luxe toevoeging geeft. De strakke styling zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Ons doel is om uw smartphone een naadloze stijl en de bescherming te bieden die hij nodig heeft. Als u de telefoonhoesjes van Alcanside gebruikt, wordt uw toestel dus beschermd tegen krassen. En onze unieke superieure styling maakt het gebruik van uw mobiele telefoon een plezierige ervaring.

Wij zijn Willem en Jelle

Gewoon een paar jonge jongens die van premium Alcantara houden en het waarderen. We wilden een cultuur creëren rond dit materiaal. Dus we dachten: waarom leveren we geen Alcantara-accessoires? En hier zijn we dan, een van de beste designer iPhone-hoesmerken en internationaal bekend om de essentie van luxe stijl, met casual ontwerpen. Hoewel we nog op school zitten, doen we er alles aan om onze klanten de beste Alcantara-telefoonhoesjes en accessoires te bieden.

De visie

Onze visie is om wereldwijd erkend te worden als de entiteit van hoogwaardig Alcantara. Ook willen we het toonaangevende merk zijn voor luxe Alcantara mobiele telefoonaccessoires.

Shop vandaag nog bij ons!