Toys And Noise 4.0

Zondag 26 oktober waren Willem en Jelle aanwezig bij de 4e editie van het evenement Toys and Noise.

Sponsor

Willem en Jelle zijn sponsor van dit toffe evenement en hebben hiervoor een speciale catalogus gemaakt waarin ze alles vertellen over hun brede assortiment, dat bestaat uit allerlei Alcantara accessoires voor je appelproducten. De Alcantara producten zijn handgemaakt in Italië van de hoogste kwaliteit vanuit de Alcantara fabriek in Umbrië. 

Naast de catalogus hebben zij voor de organisatie ook unieke Alcantara koffers ontworpen. We hebben het Toys and Noise logo in de producten laten graveren om het een zeer chique uitstraling te geven.

De gebeurtenis

Het evenement begon bij Autotron Exclusive waar we werden ontvangen tussen alle luxe sportwagens. Rond 11.30 uur vertrokken we richting het prachtige Huizen. Hier kregen we een heerlijke lunch van PorterHouse. Daarna vervolgden we onze reis richting Amstelveen waar we door het prachtige landschap reden en uiteindelijk stopten op de eindlocatie. Hier sloten we de dag allemaal af met een hapje en een drankje. Kortom een zeer geslaagd evenement!

Voortgezet

En nu? Bij een volgend evenement zijn wij zeker weer aanwezig als deelnemer en als sponsor! Mocht je ook interesse hebben in dit evenement, neem dan een kijkje op het instagram account van Toys and Noise event. Klik hier voor de rekening. Als u verder geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan een kijkje op onze winkel.

Als u meer informatie wilt over de personalisatie, kunt u ons altijd mailen op: support@alcanside.com