Toys And Noise 4.0

Zondag 26 oktober waren Willem en Jelle aanwezig bij de 4e editie van Toys and Noise.

Sponsor

Willem en Jelle zijn sponsor van dit toffe evenement en hebben hiervoor een speciale catalogus gemaakt waarin ze alles vertellen over hun ruime assortiment, dat bestaat uit allerlei Alcantara accessoires voor je Apple producten. De Alcantara producten zijn handgemaakt in Italië van de hoogste kwaliteit uit de Alcantara fabriek in Umbrië.

Naast de catalogus hebben ze voor de organisatie ook unieke alcantara telefoonhoesjes ontworpen. We hebben het Toys and Noise logo in de producten laten graveren om het een hele chique uitstraling te geven.

De gebeurtenis

Het evenement begon bij Autotron Exclusive waar we welkom werden geheten tussen alle luxe sportwagens. Rond 11.30 uur vertrokken we richting het mooie Huizen. Hier kregen we een heerlijke lunch van PorterHouse. Daarna vervolgden we onze reis richting Amstelveen waar we door het prachtige landschap reden en uiteindelijk stopten op de eindlocatie. Hier hebben we met zijn allen de dag afgesloten met een hapje en een drankje. Kortom een ​​zeer geslaagd evenement!

Voortgezet

En nu? Bij een volgend evenement zullen wij zeker weer aanwezig zijn als deelnemer en als sponsor! Heb je ook interesse in dit evenement, neem dan een kijkje op het instagram account van Toys and Noise event. Klik hier voor de rekening. Als u meer geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan een kijkje in onze winkel .

Als u meer informatie wilt over de personalisatie, kunt u ons altijd mailen op support@alcanside.com