Personalisatie Sardo Tech

Vandaag hebben we voor onze trouwe klant Sardo Tech de eerste ALCANSIDE producten mogen personaliseren. We hebben de iPhone Full Alcantara, Magsafe Wallet en de AirPods 1/2 gen persoonlijk gepersonaliseerd voor het bedrijf Sardo Tech met het prachtige logo.

Hoe is het gepersonaliseerd?

We hebben in Arnhem een ​​partner gevonden die de producten tot op de millimeter nauwkeurig voor ons kan graveren. Omdat het apparaat zo nauwkeurig is, kunnen we alles graven wat je maar wilt. Van een logo tot een hele plattegrond.

Wat is de volgende stap?

De volgende stap voor ons is om geweldige producten te personaliseren met Sardo Tech als cadeau voor haar klanten. Dit geeft de klant een gevoel van waardering maar is ook een offline marketing booster. Zo gaat de telefoon overal met je mee en wordt daardoor vaak gezien door mensen. Het zorgt immers ook voor een professionele uitstraling van het bedrijf.

Wat kunnen we voor je doen?

Het is als particulier mogelijk om uw producten te laten personaliseren. Stuur ons een e-mail naar contact@alcanside.com en we maken er samen een fantastisch product van.

Voor bedrijven is het de perfecte offline marketing booster. Uw medewerkers en uzelf komen professioneel over op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Ook bij een verjaardag bijvoorbeeld is het een goed voorbeeld dat er vaak een telefoon op tafel ligt. Als je telefoon daar staat met je bedrijfslogo, is de kans dat mensen hier meer over willen weten tot 3x zo groot en tot 5x sneller dan je bedrijf achteraf opzoeken.

Als u gepersonaliseerde producten voor uw bedrijf wilt gebruiken. Neem gerust contact met ons op via contact@alcanside.com