Personalisatie Sardo Tech

Vandaag mochten we de eerste ALCANSIDE producten personaliseren voor onze trouwe klant Sardo Tech. We hebben de iPhone Full Alcantara, Magsafe Wallet en de AirPods 1/2 gen voor het bedrijf Sardo Tech persoonlijk gepersonaliseerd met zijn prachtige logo.

Hoe is het gepersonaliseerd?

We hebben een partner gevonden in Arnhem die de producten voor ons tot op de millimeter kan graveren. Omdat het apparaat zo nauwkeurig is, kunnen we alles graven wat je maar wilt. Van een logo tot een volledige plattegrond.

Wat is de volgende stap?

De volgende stap voor ons is om geweldige producten te personaliseren met Sardo Tech als cadeau voor zijn klanten. Dit geeft de klant een gevoel van waardering maar is ook een offline marketing booster. De telefoon gaat bijvoorbeeld overal mee naartoe en wordt daarom vaak gezien door mensen. Het geeft immers ook een professionele uitstraling aan het bedrijf.

Wat kunnen we voor je doen?

Het is als particulier mogelijk om uw producten te laten personaliseren. Stuur ons een e-mail naar support@alcanside.com en we maken er samen een fantastisch product van.

Voor bedrijven is het de perfecte offline marketing booster. Uw medewerkers en uzelf zien er professioneel uit op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Ook bij bijvoorbeeld een verjaardag is het een mooi voorbeeld dat er vaak een telefoon op tafel ligt. Als je telefoon daar staat met je bedrijfslogo, is de kans tot 3x groter dat mensen hier meer over willen weten en tot 5x sneller dan het achteraf opzoeken van je bedrijf.

Als u gepersonaliseerde producten wilt gebruiken voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op via support@alcanside.com