Alcantara gebruikt voor merken als Porsche, Audi, Bmw en Ferrari.

Alcantara

Fabrikanten van modelauto's hebben zich in het verleden geconcentreerd op het exterieur en de prestaties van auto's. De recente trend geeft echter aan dat fabrikanten ernaar uitkijken om auto's een spectaculair en comfortabel interieurgevoel te geven. Dit is waar alcantara om de hoek komt kijken!

Over de kwaliteit van alcantara valt niet te twisten of te onderhandelen. Met zijn suède-achtige materiaal zorgt alcantara voor een comfortabel, luxe uiterlijk dat niet alleen sterk is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Alcanside werkt rechtstreeks samen met zijn dealer om zijn klanten kwaliteit en royalty's te geven.

Alcantara op populaire automodellen

Het kunststof wordt gebruikt om luxe auto's als Porsche, BMW's, Audi's en Ferrari's een luxe bekleding te geven. Het alcantara is aangebracht op de stoelen, deurgrepen, dashboards, versnellingen en ook de bekleding van de auto. Alcantara heeft een zachte textuur en kan worden aangepast om het interieur een uniek gevoel te geven. In vergelijking met leer, maar in plaats daarvan dierproefvrij. Alcantara gebruikt polymeren als grondstof.

Voordelen van Alcantara

Voor auto's als Ferrari, Audi en Porsche is een goede grip en een comfortabele stevige zitplaats essentieel. Dit is een van de kenmerken van alcantara. Andere voordelen zijn onder meer:

  1. Het wordt niet opgewarmd zoals leer of drassig onder hoge temperaturen zoals een doek.
  2. Het is niet gevoelig voor schoonmaakmiddelen en kan als zodanig gemakkelijk in een wasmachine worden gewassen zonder angst voor kwaliteitsverlies.
  3. Alcantara geeft bestuurders een goede grip op het stuur terwijl ze met hoge snelheden rijden, waardoor de kans dat je hand op het stuur glijdt beperkt is.
  4. Het is 50% lichter dan leer, wat helpt om brandstof te besparen.

Afscheid schot!

Alcanside werkt samen met Alcantara-producenten om haar klanten gepersonaliseerde accessoires te bieden, zoals iPhone-hoesjes, Airpod-hoesjes, maar ook Magsafe-portefeuilles en een unieke Alcantara-horlogeband voor extra comfort en een stijlvol gevoel.

Bezoek onze website of Neem contact op vandaag voor meer informatie over Alcantara.