Alcantara gebruikt voor merken als Porsche, Audi, Bmw en Ferrari.

Alcantara

Fabrikanten van sportauto's hebben zich in het verleden geconcentreerd op het exterieur en de prestaties van auto's. De recente trend geeft echter aan dat fabrikanten ernaar uitkijken om auto's een spectaculair en comfortabel interieur gevoel te geven. Dit is waar alcantara om de hoek komt kijken!

Over de kwaliteit van Alcantara valt niet te discussiëren of te onderhandelen. Met zijn suède-achtige materiaal biedt alcantara een comfortabele chique uitstraling die niet alleen sterk is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Alcanside werkt rechtstreeks samen met haar dealer om haar klanten kwaliteit en royalty's te bieden.

Alcantara op populaire automodellen

Het synthetische materiaal wordt gebruikt om luxe auto's als Porsche, BMW, Audi en Ferrari van een luxe bekleding te voorzien. Het alcantara is aangebracht op de stoelen, deurgrepen, dashboards, versnellingspoken en ook op de bekleding van de auto's. Alcantara heeft een zachte textuur en kan worden aangepast om het interieur een uniek gevoel te geven. In vergelijking met leer, maar in plaats daarvan dierproefvrij. Alcantara gebruikt polymeren als grondstof.

Voordelen van Alcantara

Voor auto's als Ferrari, Audi en Porsche is een goede grip en een comfortabele stevige zit essentieel. Dit is een van de kenmerken van alcantara. Andere voordelen zijn:

  1. Het wordt niet opgewarmd zoals leer of drassig bij hoge temperaturen zoals stof.
  2. Het is niet gevoelig voor reinigingsmiddelen en kan als zodanig gemakkelijk in een wasmachine worden gewassen zonder bang te hoeven zijn dat de kwaliteit achteruit gaat.
  3. Alcantara geeft bestuurders een goede grip op het stuur tijdens het rijden met hoge snelheden, waardoor de kans dat u met de hand over het stuur glijdt beperkt is.
  4. Het is 50% lichter dan leer, waardoor brandstof wordt bespaard.

Alcanside werkt samen met Alcantara-producenten om haar klanten gepersonaliseerde accessoires te bieden, zoals iPhone-hoesjes, Airpod-hoesjes, maar ook Magsafe-portemonnees en een unieke Alcantara-horlogebandjes voor extra comfort en een stijlvol gevoel.

Bezoek onze website of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Alcantara.