Alcanside en Donkervoort onthullen exclusieve Alcantara accessoires

Alcanside and Donkervoort Unveil Exclusive Alcantara Tech Accessories - Alcanside

Introductie:

Maatwerk is de kern van alles wat we bij Alcanside doen. In onze wereld waar technologie en stijl samensmelten, zijn we verheugd om een stap verder te gaan in personalisatie. Met groot enthousiasme kondigen we onze samenwerking aan met Donkervoort, een Nederlands supercar merk.

Verfijning Ontmoet Functionaliteit:

De Donkervoort x Alcanside Collectie is het resultaat van onze gedeelde passie voor stijl en sportiviteit. We presenteren een exclusief assortiment van premium Alcantara-hoesjes voor uw apple iPhone en andere accessoires - een assortiment dat diversiteit in kleuren biedt, verfraaid met het iconische Donkervoort-logo, het F22-logo, of beschikbaar als Limited Editions.

Een Partnerschap Gevormd door Innovatie:

Sinds december 2023 is de samenwerking tussen Donkervoort en Alcanside officieel bezegeld. Dit partnerschap gaat verder dan alleen een gezamenlijke naam; het gaat over het creëren van een lijn van merchandise die exclusiviteit en innovatie ademt, speciaal voor de Donkervoort-fan.

Exclusieve Collectie: De samenwerking lanceert met een reeks essentiële tech-accessoires zoals iPhone-hoesjes, AirPods-hoesjes, en een MagSafe Wallet, allemaal gemaakt uit het fijnste Alcantara. Deze producten, beschikbaar in een spectrum aan kleuren, brengen het gevoel van Donkervoort en Alcanside samen.

Achter de Schermen: